Tyylikkäät puitteet kaikenlaisiin tapahtumiin

Kultaranta Resort tarjoaa tyylikkäät puitteet kaikenlaisiin tapahtumiin pienistä kokoontumisista jopa 160 henkilön juhliin.

Tyylikäs Klubirakennus

Tyylikäs Klubirakennus

Modernin tyylikkäässä klubirakennuksessa voidaan juhlistaa jopa 160 hengen juhlia. Tila on avoin ja ikkunoista avautuvat upeat näkymät hyvin hoidetulle viheriölle sekä taustalla siintävälle Saaristomerelle.

Kaikkiin ilmansuuntiin aukeavalla terassilla juhlaväki voi istua iltaa ja nauttia ympärillä olevasta luonnosta.

Tila sopii erilaisille kokoonpanoille ja kattauksille. Juhlasaliin on mahdollista rakentaa lava esimerkiksi bändiä varten ja lisätilaa tarvitsevat voivat varata käyttöönsä myös viereisen seminaarisalin. Seminaarisaliin voi esimerkiksi tehdä tanssilattian.

Tunnelmallinen Kivinavetta

Tunnelmallinen Kivinavetta

Yli 200-vuotias rakennus on saanut uuden elämän idyllisenä juhlatilana, joka sopii tunnelmallisiin juhliin. Jykevien seinien sisällä on tilaa 60 henkilölle.

Navetta on rakennettu vuonna 1827 ja uusittu vuonna 1904. Rakennuskoko täydellisen muodonmuutoksen vuosina 2006-2007, kun se kunnostettiin juhlatilaksi.

Tila sopii hyvin erilaisille kokoonpanoille ja kattauksille. Myös ulkona oleva katettu terassi on mahdollista saada juhlien ajaksi käyttöön tilauksesta.

Lisä yläkerrassa on viihtyisä sauna sekä parvekkeellinen takkahuone, jossa on vaikkapa suvun pienimmille voi järjestää omaa ohjelmaa.

Romanttinen Vanha päärakennus

Romanttinen Vanha päärakennus

Kauniissa, hirsirakenteisessa vanhassa maalaistalossa järjestät intiimit ja romanttiset juhlat nostalgisessa ympäristössä.

Rakennus henkii kodikkuutta maalaisranskalaiseen tyyliin. Vaaleita huoneita voidaan yhdistellä tunnelmalliseksi juhlatilaksi.

Tilaa on yhteensä 40 henkilölle ja monipuolisen tilan voi järjestää palvelemaan kaikkia tarpeita.

Viihtyisä terassi kalusteineen tarjoaa rauhallisen vilvoittelupaikan juhlaväelle. Ikkunoista avautuu upea näkymä viheriölle sekä luontoon.

Kappeli

Kappeli

1818 viljavarastoksi rakennettu Kappeli sai uuden elämän 2009, kun se restauroitiin ja siunattiin kaikkien kirkkokuntien ekumeeniseen käyttöön.

Intiimi kappeli huokuu historiaa ja on tunnelmallinen paikka vihki- tai kastetilaisuuteen. Kappelin enkelinhahmoiset alttaritaulut on maalannut kuusamolainen taitelija Anu Turunen ja kaunis tila herää henkiin upeasti kynttilöiden valossa.

Kappeliin mahtuu istumaan 40 henkilöä ja se sijaitsee juhlatilojen välittömässä läheisyydessä.