Vietä ikimuistoinen hääjuhla Kultaranta Resortissa

Elämänne tärkeintä päivää varten tarjoamme käyttöönne modernin ja tyylikkään hääpaikan. Keskellä kaunista Naantalin saaristoluontoa syntyvät ikimuistoisimmat hetket. Suunnittelemme ammattitaidoilla yhdessä kanssanne toiveidenne mukaisen hääjuhlan.

Häätiloja erilaisiin tarpeisiin

Juhlatilojamme ovat edustava klubirakennus maisematerasseineen, tunnelmallinen, yli 200-vuotias Kivinavetta sekä romanttinen Vanha päärakennus maalais-ranskalaiseen tyyliin. Juhlatilojen välittömässä läheisyydessä sijaitsee myös kappeli vihki- ja kastetilaisuuksia varten. Modernin tyylikkäässä klubirakennuksessa voidaan juhlistaa jopa 160 henkilön häitä.

Idyllinen Kivinavetta tarjoaa tunnelmallisen tilan 60 henkilölle. Hirsirakenteisessa Vanhassa päärakennuksessa järjestätte intiimit ja romanttiset hääjuhlat 40 henkilölle. Maksutonta pysäköintitilaa on juhlatilojen välittömässä läheisyydessä 100 ajoneuvolle.

Ravintolapalvelut

Ravintolapalvelut

Tasokkaat ravintolamme täyttävät erilaiset toiveenne ruuasta ja kattauksista. Sekä buffet että menu ovat mahdollisia.

Ammattitaitoinen ravintolahenkilökuntamme loihtii makuelämykset, jotka kruunaavat juhlanne. Jotta kokemus olisi täydellinen, teitä avustetaan myös juomien valinnassa.

Rennompaan ruokailuun tai yöpalaksi sopivat Kultaranta Heineken Housen herkulliset gourmetpizzat ja salaatit. Vain laadukkaimmista raaka-aineista valmistetut Suomen parhaimpien maineen saaneet pizzat vievät kielen mennessään.

Majoituspalvelut

Skandinaavisen tyylikkäät Luhtihotellin huoneet sekä huoneistot sijaitsevat juhlatilojen välittömässä läheisyydessä ja tarjoavat mahdollisuuden rentoutumiseen luonnon helmassa. Aamulla juhlaväki voi kokoontua yhdessä aamiaiselle tai brunssille klubirakennukseen. Kaikkiin huoneisiin kuuluu joko ranskalainen parveke tai ulkoterassi. Majoituskapasiteettimme on 150 henkilöä.

Hääjuhlanne kruunaa yö hääsviitissä Kultaranta Marinan ylellisessä loft-huoneistossa meren äärellä.

Suunnittelupalvelut

Suunnittelupalvelut

Kaikki meillä häitään juhlivat parit saavat käyttöönsä asiantuntevan henkilökuntamme, joka auttaa hääjuhlan valmistelussa alusta alkaen. Autamme teitä valitsemaan juuri omiin häihinne sopivan ruoka- ja juomatarjoilun, koristelun, kattauksen sekä suunnittelemaan aikataulun.

Hääsuunnittelijan kanssa voitte sopia useamman tapaamisen, joista ei veloiteta erikseen. Tahdomme auttaa teitä saamaan avioliitollenne alun, joka täyttää kaikki toiveenne!